Mostantól rendelőnkben is végzünk professzionális fogfehérítést.

A zománcot nem károsító, érzékenységet nem okozó anyagot használunk a fehérítés során. Fogfehérítés után egy speciális, érzékenységet csökkentő zselével kezeljük a fogzománcot.

Körülbelül 25 percet vesz igénybe a folyamat. Előtte minden esetben egy teljeskörű fogtisztítást,fogkőeltávolítást végzünk. Ha gyulladt állapotban van az íny,akkor nem ajánlott a fehérítés , de miután elmúlt az ínygyulladás, nincs akadálya a fehérítésnek.

18 éves kortól ajánlott a fogfehérítés.

Fontos, hogy olyan fogfehérítő rendszert válasszunk, melyet szakember felügyel, így a végeredmény biztosan olyan lesz, amilyet szeretne.

Fogszabályozás után is, hogy teljes legyen a szép mosoly, ajánlott egy fogfehérítő kezelés. Fogszabályozó kezelés után lévő pácienseink számára további kedvezményt biztosítunk!

Amit érdemes tudni fogfehérítés előtt ill.utána. Kezelés után fontos ,hogy NE fogyasszunk „színes „ ill.szinező ételeket,italokat. (pl. paradicsomlé, cékla, spenót, curry, vörösbor, fekete tea, zöld tea, fekete kávé , ill. a dohányzást is kerülni kell). Körülbelül egy hétig érdemes ezeket a kezelés után kerülni az eredmény hosszabb tartossága érdekében.

Most bevezető akciós áron 35.000 Ft (alsó-felső fogsorra)!

RENDELÉSI IDŐ

Hétfő, Szerda: 8:30 – 13:00
Kedd, Csütörtök: 14:00 – 19:00

Előjegyzés bejelentkezés alapján.

Dr. Schuberth Steffi
fogszakorvos

+36 30 456 5449
schuberth.steffi@steffident.hu

TOVÁBB

Dr. Orosz Bernadett
fogszabályozó szakorvos

+36 30 999 5979
drorosz.bernadett@gmail.com

TOVÁBB

Dr. Hollós Gábor
sebész, érsebész

+36 30 211 0542

TOVÁBB